- Valódi körtéből készült Prémium lekvár
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum karamellás körte lekvár
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
Ki ne szeretné az igazán zamatos és valódi magyar különlegességnek számító körtét. A hagyományos receptúrával készült prémium Kutyori lekvár ízvilága mindenkit rabul ejt.
Főbb jellemzői
- A rokon almáhozhasonlóan a körte is almatermés, a vad fajoknál 1–4 cm átmérővel, néhány nemesített változata akár 18 cm hosszú és 8 cm széles is lehet;
- Termesztése, megporzása, szaporítása az almáéhoz igen hasonló.
- Az Európai Unió legnagyobb körtetermelői Olaszország, Hollandia, Belgium és Spanyolország. Magyarországon évente átlagosan 33 000 tonna terem körtéből, kiemelkedő években 40 000 tonna is megterem. A legfőbb hazai termőterületek az Alpokalján, a Bodrogközben és Szatmár területén vannak
- Jótékony hatásai köz tartozik, hogy rostdús állaga miatt jót tesz a szívnek, nem vált ki allergiás reakciót és szabályozza a vércukorszintet.
Elkészítés és felhasználás
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
A körtét egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- 70%-os gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele
Körte (70%), kristálycukor, ivóvíz, kristályvanília (10%) sűrítő anyag: gyümölcspektin, karamellizált cukor (0,1%)
Gyümölcstartalom: 70%
A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés