- Valódi őszibarackból készült Prémium lekvár
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum vaníliás őszibarack lekvár
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
Antioxidáns hatásának köszönhetően nem csupán a betegségek elleni védekezésben segít, de bőrt is hidratálja, és megóvja a káros környezeti hatásokkal szemben.
Az őszibarack a haj és köröm egészségét is óvja. Magas szelén- és cinktartalma serkenti a köröm és a haj növekedését, valamint erősíti azt.
Főbb jellemzői
- Francia- vagy őszibarack néven ismert. Nyár közepétől érik, jelenleg több országban is termesztik: Olaszország, Kína, oroszország, USA
- Fajtáját tekintve vagy Perzsiából, más források szerint Kínából származik.
- Kereszténység fellendülésével terjedt el a termesztése Európa részein.
- 20. század első felében a budaörsi barack rendkívüli népszerűségnek örvendett, Európa számos országába exportálták.
- Az őszibarack frissít, üdít, jó kedvre derít. Ezt részben niacin-tartalmának köszönheti; csökkenti a vérnyomást, jót tesz a szívnek és az érrendszernek.
- Magas C-vitamin és B-vitamin tartalommal bír.
- A benne levő pektin a koleszterinszintet egészséges irányba tolja.
Elkészítés és felhasználás
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
Az őszibarackot egy erre speciálisan kialakított készülékkel felkockázzuk, majd a folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük az édesítéshez kristálycukrot használunk. A szavatossági időt a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- 70%-os gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele
Őszibarack (70%), kristálycukor, ivóvíz, kristályvanília (10%) sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%
A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés