Összetevők: Csipkebogyó (50%), kristálycukor, ivóvíz, citromlé (sűrítményből visszahígítva)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:1055 kJ/248 kcal
Zsír: 0,4 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 60 g
amelyből cukrok: 56 g
Rost: 1,0 g
Fehérje: 1,2 g
Só: <0,01 g
Prémium gyümölcsszörpök jellemzői:
- Magas gyümölcstartalmmal készülő szörpök
- Prémium minőségű gyümölcsszörpök
-
Nem tartalmaz színezékeket és aromákat, a prémium gyümölcsszörpökben a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot
- Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósítjuk a termékeket, így felbontás után hűtőben kell tárolni
- A termék magas rosttartalma miatt fogyasztás előtt fel kell rázni a terméket
- Hagyományos ízek az egész család számára
Prémium gyümölcsszörpök felhasználási javaslatai:
- Fogyasztásuk vízzel vagy szódavízzel 1:8 arányban hígítva javasolt
- Nyáron a legjobb hűtve fogyasztva
- Alkoholos-és alkoholmentes koktélok is készíthetőek belőle
- Nyáron jégkása és jégnyalóka készítéséhez is ajánlott
- Télen ízesíthetjük vele fekete- vagy gyümölcs teánkat
- Öntetként, szószként használhatjuk édes desszertekhez
Az ünnepek közeledtével te is szívesen ajándékoznál Prémium szörp termékkekből álló ajándékcsomagot? Keresd őket webshopunkon, az alábbi linkre kattintva: Ajándékcsomagok
Csipkebogyó gyümölcs főbb jellemzői
A csipkebogyó termése híres magas C-vitamin tartalmáról, emelett A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin is található benne. A benne lévő C- vitamin részt vesz az oxidációs folyamatokban, erősíti a vérerek falát, fokozza a szervezet védekező képességét, ellenállását a fertőzésekkel szemben.
Immunerősítő és roboráló hatása mellett a csipkebogyó alkalmas még stresszoldásra, idegnyugtató hatása van.
Gyenge vizelethajtó tulajdonságának köszönhetően alkalmas vesekő és vesehomok kezelésére.