- Valódi narancsból készült Prémium lekvár
- Magas rosttartalom
- Valódi gyümölcsdarabok
Kutyori -Konyha Prémum fűszeres narancs lekvár
A Kutyori-Konyha prémium lekvár magasminőségű gyümölcsökből készült. 70%-os gyümölcstartalommal, amely kiemelkedővé teszi a lekvárcsaládok között.
Különlegessége elsősorban abban rejlik, hogy a legtöbb lekvárban a gyümölcsdarabok egészben, felezve, vagy kockázva találhatók meg, így minden alkalommal elvarázsol a különleges zamata, és a gyümölcsök valódi íze. Nem használunk mesterséges színezékeket és aromákat ahhoz, hogy finomabbá tegyük a lekvárokat, mivel hiszünk benne, hogy a gyümölcsök valódi ízvilága tökéletes harmóniát alkot az általunk készített lekvárkülönlegességekben.
A Kutyori-Konyha prémium lekvárokat számtalan módon felhasználhatjuk. Készítsünk fejedelmi reggelit a gyümölcslekvárral megkent palacsintákkal, vagy használjuk kedvenc süteményünk töltelékeként, sőt olyan lekvárkülönlegességeket is kínálunk, amelyek önmagukban is fogyaszthatók esti nassolni valóként. Mivel rendkívül magas gyümölcstartalommal rendelkeznek a prémium gyümölcslekvárok, így nincs szükség nagymértékű cukorra az ízesítéshez, így akár mértékkel fogyasztva a reform és egészséges életmódba is beleilleszthetők.
Továbbá a magas gyümölcstartalomnak köszönhetően rengeteg vitamint juttat a szervezetünkbe a Kutyori-Konyha prémium gyümölcslekvár, amely segíthet a megfázás elleni védekezésben, az immunerősítésben és gyulladáscsökkentő hatással lehet szervezetünkre. A rosttartalom pedig segíti az egészséges anyagcsere fenntartását.
A Prémium narancslekvár különlegessége, hogy valódi trópusi gyümölcsből készült, így bár nem a magyar konyha része, mégis rabul ejt zamatával. A narancsból készült lekvár igazi kuriózum, így bátran ajánljuk azoknak is, akik egyébként nem lelkesednek a hagyományos lekvárok iránt. Továbbá ázsiai ételek elkészítéséhez is felhasználható. A szegfűszeg és a reszelt gyömbér pedig új ízvilággal ajándékoz meg. Az Angliában ismert citrusz marmeládéhoz hasonló lekvárunk jól felhasználható édes sütemények mellé és a citromos kekszet is ízesebbé teszi.
Főbb jellemzői
- Mediterrán és szubtrópusi klímát kedveli leginkább
- Trópusi hegyvidékeken akár 2000 méter magasságig is megnő
- Öntözést igénylő növény, továbbá fagyérzékeny
- Szárnyas ételekhez tökéletesen passzol az ízvilága
- Antioxidánsokat, flavonoidokat és karotint tartalmaz
- Mell és tüdőrák természetes ellenszere
Elkészítés és felhasználás
A prémium gyümölcslekvár elkészítési módja
Az narancsot megmossuk, kiszedjük a narancsrostokat és lekvárrá főzzük, az édesítéshez kristálycukrot használunk. A folyamat végén kipasztőrözzük, hogy a káros anyagok elpusztuljanak és egy lezárt üvegben a gyümölcs értékeit megőrizzük. A szavatossági idő a címkén olvasható, felbontás után pedig hűtőben tárolható.
A Kutyori Konyha prémium lekvár felhasználása
Ízlés szerint felhasználhatjuk sütemények, palacsinták, édes kekszek ízesítésére, továbbá a reggeli vajaskenyerünkre, az egészséges életmód hívei pedig müzlibe és zabkásába is keverhetik.
Kutyori Konyha Prémum gyümölcslekvár
- Kézműves termékek
- Prémium minőség
- 70%-os gyümölcstartalom
- Hagyományos receptúra
- Magas élelmiszerbiztonsági követelmények
- Több tíz éves tapasztalat
- Magas rost- és vitamintartalmú készítmények
- Magyar termék
- Glutén- és Laktózmentes termékek, amelyek a támogatják a kiegyensúlyozott egészséges és növényi alapú táplálkozást
A prémium gyümölcslekvár összetétele
Narancsrost és héj (70%), kristálycukor, ivóvíz, sűrítő anyag: gyümölcspektin
Gyümölcstartalom: 70%
A Prémum Kutyori-Konyha lekvár felhasználásának előnyei
Kóstolja meg
Ügyfélszolgálat elérhetősége
Szállítási mód
Megrendelés