Összetevők: sűrített gránátalma lé, ivóvíz (1 üveg termék 1,32 kg gránátalma felhasználásával készül)
Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia:703 kJ/165 kcal
Zsír: < 1 g
amelyből telített zsírsavak: < 0,8 g
Szénhidrát: 37 g
amelyből cukrok: 37 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: <0,5 g
100%-os gyümölcsvelők jellemzői:
- 100%-os gyümölcstartalom, egy kis palacknyi természet
- Nem tartalmaz: kristálycukrot
édesítőszereket
tartósítószert
színezéket –és aromákat
- A gyümölcsből csak a leve került kipréselésre, így nem tartalmazza a gyümölcs héj és hús darabjait, csak azok levét.
100%-os gránátalma koncentrátum felhasználási javaslatai:
- Keverd hozzá natúr joghurthoz, zabkásához, tejbegrízhez. Egy kis kanál mézzel édesítsd, hogy egy igazán vitalizáló, energiadús reggelit kapj.
- Tegyél egy evőkanállal a teádba, és fogyaszd el.
- De ha szereted a natúr ízeket, csak fogyassz belől minden nap 1-2 evőkanállal.
Ha több 100%-os gyümölcsvelőt is szeretnél kipróbálni keresd csomagajánlatunkat: 100%-os gyümölcsvelő csomagajánlatok
Minden gyümölcs velőnk olyan gyümölcs vagy zöldség felhasználásával készül, melyek a népi hagyományok, természetes gyógyászati leírások alapján kimagasló értékekkel bírnak.
Gránátalma gyümölcs főbb jellemzői
A gránátalma „Aphrodité szent gyümölcse” piros színe és termésében fejlődő rengeteg magja miatt a szerelem és a termékenység szimbóluma, számos pozitív élettani hatással, például rendkívül erős antioxidáns hatással is bír.
A gránátalma számos létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezek többek között a C-vitamin, E-vitamin, K- vitamin, a kálium és a magnézium. A C-vitamin segít az általános immunvédelemben, felveszi a harcot a szervezetre káros szabd gyökökkel szemben. Segít a kollagén beépülésében.
A K-vitamin a csontok egészségében játszik fontos szerepet, valamint a véralvadási folyamatokban is közre játszik. A gránátalma fogyasztásának hatására csökken a vér sűrűsége, az időskori vérrögképzési hajlam, ezáltal csökken az embólia és szívinfarktus veszély is.
A kálium segíti a szív, az idegek, az izomok egészségének megőrzését, továbbá a sejtek normál működésének fenntartását
A vitaminok- és ásványi anyagok mellett nem elhanyagolható a gránátalma rosttartalma sem. Ez a rosttartalom gyomornyugtató hatású, valamint hozzájárul az egészséges emésztés megőrzésében baktérium- és gombaölő tulajdonsága miatt . A baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt hatékony segítség candida diéta alatt.
A gránátalmában található ellagsav a rák elleni küzdelemben vesz részt. Az ellagsav megállítja a rákos sejtek osztódását, gátolja azok kialakulását.
A gránátalma egy hormonszerű anyagot- ösztront tartalmaz, ami depresszió, hangulatváltozások és klimaxos panaszok esetében hasznos. Külsőleg alkalmazva, magját összetörve (magában vagy akár mézzel elkeverve) kisimítja a ráncokat, mélyen táplálja a bőrt.